Indeklimaanalyse

Erhverv Det er vigtigt, at indeklimaet på arbejdspladsen er godt. Ellers kan man ikke yde en optimal indsats.

Tæthedsprøvning

Erhver Det er vigtigt, at du som entreprenør sørge for at fåtæthedsprøvet huset, inden du overdrager det til din kunde. Det er nemlig dit ansvar.

Energimærkning

Erhverv I forbindelse med at ejendomme, huse og boliger sælges, udlejes eller overdrages, skal der foreligge et gyldigt energimærke.

Termografering

Erhverv Du kan med en termografering fra factum2 få lokaliseret skjulte installationer som ventilationsrør og gulvvarme uden at skulle nedbryde selve konstruktionen.

Bygherrerådgivning

Erhverv Det kræver en rigtig stor arbejdsindsats og et rigtig stort overblik at være bygherre.

Byggeteknisk rådgivning

Erhverv Formålet med en bygningsgennemgang er at få udarbejdet en tilstandsbeskrivelse, der beskriver og vurderer synlige fejl og mangler.

I forbindelse med salg og udlejning af en ejendom skal der foreligge et gyldigt energimærke, hvilket vi kan hjælpe dig med. Og i forbindelse med besigtigelsen kan vi samtidig give dig byggeteknisk rådgivning og synliggøre evt. fejl og mangler med hensyn til ejendommens tilstand.

Står du som entreprenør og skal til eller er ved at opføre et nyt byggeri, kan vi tilbyde dig en professionel og kompetent bygherrerådgivning.factum2 kan hjælpe dig med at spare penge på energiforbruget. Vi kan tilbyde termografering og tæthedsprøvning og kan give dig et overblik over eventuelle utætheder.

Et godt indeklima er vigtigt på en arbejdsplads. Vi laver indeklimaanalyser, som er skræddersyet til kunden.