Om factum2 aabenraa

Om factum2 aabenraa  – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Placeret i Aabenraa finder du vores afdeling factum2 aabenraa.

Fra denne lokation dækker vi i dag hele Sønderjylland.

Med en rød tråd i sin uddannelse, bygningssnedker og bygningsingeniør er det med en god uddannelsesmæssig ballast, men samtidig også en lang, erhvervsmæssig karriere bag sig, ved førende husbyggefirmaer i Haderslev, Kolding og Rødekro samt mangeårig leder af kommunaltekniske afdelinger i henholdsvis Gråsten og Sønderborg, at Jan Gjerlevsen har etableret sig som selvstændig med factum2 aabenraa.

Siden 2016 har Jan Gjerlevsen været beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent, og derfor leverer factum2 aabenraa altid tilstandsrapporter og energimærker med fokus på høj faglighed og kvalitet.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Endvidere er områder inden for energimærkning af store ejendomme en del af vores kompetencer. Vores køberrådgivning herunder også Bedre Bolig Rådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport – f.eks. muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v.

Vores mål hos factum2 aabenraa er, at tilbyde en seriøs og personlig rådgivning, som er fleksibel og altid med kunden i centrum. Som den øvrige del af factum2-kæden har også factum2 aabenraa kvalitet, personlig kontakt og rådgivning som omdrejningspunkt i alle opgaver. Dette sikres blandt andet ved løbende efteruddannelse og erfaringsudveksling med kollegaer.

Du finder os her

factum2 aabenraa Aps
Jørgensgård 57
6200 Aabenraa
Tlf. 23 82 70 88
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 39777940

Velkommen til factum2 aabenraa – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf. 23 82 70 88
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00