Om factum2 aarhus

Om factum2 aarhus – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Du finder factum2 aarhus i hjertet af smilets by, Aarhus. Fra denne centrale placering dækkes hele området omkring byen samt resten af Østjylland.

Kenn Lyngby, som er indehaver af factum2 aarhus, har udarbejdet tilstandsrapporter og energimærkning lige siden huseftersynsordningen startede i 1996. Dengang startede Kenn Lyngby med firmaet KL-Consult.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

factum2 aarhus er et rådgivende ingenørfirma med speciale inden for tilstandsrapport og energimærkning, men også indenfor køber- samt bygherrerådgivning.

Kendetegnet ved factum2 aarhus er deres disciplinerede arbejdsstruktur. Herudover vægtes ord som grundighed og effektivitet indenfor løsning af arbejdsopgaver. Vores arbejde leveres altid inden for den fastsatte tidsramme og i en høj kvalitet. Denne kvalitet sikres både igennem vores overordnede ISO-certificering samt ved løbende efteruddannelse, sparring og erfaringsudveksling på tværs af koncernen.

Du er altid sikret en personlig kontakt og rådgivning hos factum2 aarhus. Vi stræber efter, altid at levere rapporter i et let forståeligt og anvendeligt sprog og i en høj kvalitet.

Du finder os her

factum2 aarhus
Elverdalsvej 28
8270 Højbjerg
Tlf.: 8618 3210
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 26796407

Velkommen til factum2 aarhus – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 8618 3210
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00