Vil du være med til at præge morgendagen?

Siden 2010 har dynamiske, talentfulde, og erfarne medarbejdere med stærke faglige kompetencer og lyst til at gøre en forskel, været samlet i en landsdækkende virksomhed og under et stærkt brand – factum2. I Danmark har factum2 rådgivning mere end 20 afdelinger, og der arbejdes dagligt på at udvide og styrke virksomhedens vigtigste ressource – medarbejderne!

Som en del af factum2-fællesskabet vil du møde medarbejdere med mange forskellige kompetencer og opleve, at udfordringer og spændende muligheder altid kan løses i fællesskab.

Hooked, så find din vej ind hos factum2 rådgivning herunder!


LEDIGE STILLINGER I FACTUM2 AS

Vi søger bygningssagkyndige og energikonsulenter hos factum2

Vi søger en produktansvarlig hos factum2

Vi søger en jurist hos factum2

LEDIGE STILLINGER I FACTUM2 AFDELINGERNE

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger.

UOPFORDRET ANSØGNING

Fandt du ikke stillingen, som passer dine kompetencer, så bare rolig der er stadig muligheder. Hos factum2 rådgivning er vi altid på udkig efter talentfulde medarbejdere og vil derfor opfordre dig til, at du sender uopfordret. Hvorfor? Vi ønsker medarbejdere, som er dynamiske, har gåpåmod og hvis erfaring kan hjælpe virksomheden med at vokse. Er det dig?

Er du klar til at starte jobsøgningen?

Er du den kommende franchise-tager, og er du klar til et nyt kapitel?

Nu har du chancen for at blive indehaver af din egen lokale factum2 afdeling. factum2 er et stærkt brand med fokus på at være lokalforankret gennem et franchise set-up. Klar til at blive selvstændig? Vi søger dynamiske, topmotiverede og erfarne bygningssagkyndige og energikonsulenter, der har lyst til at være del af factum2 franchise:

factum2 franchise handler om succes for begge parter. Vores koncept er simpelt, og med en overordnet tro på, at vi i fællesskab kan skabe et økonomisk fundament og en sund forretning for begge parter. Vi tænker dermed langsigtet og ønsker at bistå vores franchisepartnere i forhold til netop de udfordringer, der er kendetegnende såvel lokalt som personligt.

Ring og hør nærmere om dine muligheder for succes i factum2 – vi gør forskellen!