Huseftersyn

Lovliggørelse

Huseftersyn Med en elinstallationsrapport i hånden, der beskriver og dokumenterer, at der er ulovlige og uautoriserede elinstallationer i boligen.

Eltjek

Huseftersyn Når dit hus skal sælges er det nødvendigt at få gennemgået sine elektriske installationer – i daglig tale kalder vi det et eltjek.

Elinstallation

 

Belysning

Elinstallation Den rette belysning er en vigtig del af vores hverdag – såvel hjemme og på arbejde som indenfor og udenfor.

HFI/HPFI

Elinstallation Fejlstrømsafbryderen (måske bedre kendt som HFI/HPFI-relæet) beskytter personer mod farlige fejlstrømme – bl.a. fra de elektriske apparater.

Elarbejde

Elinstallation I factum2 el & teknik vi dækker et bredt spektrum af kompetencer inden for el, installation og teknik.

Elservice

Elinstallation For factum2 el & teknik handler elservice om præcision, kvalitet og fleksibilitet i opgaveløsningen, og det er de nøgleord, vi måler os selv på hver dag.

 

Vi tilbyder mange forskellige services, alle af høj, professionel karakter og til forskellige målgrupper, herunder private, erhverv og det offentlige marked. Vi kan hjælpe såvel sælger, køber og bygherre af en ejendom.

Vores brede palette af services rummer bl.a. tilstandsrapporter, energimærkninger og huseftersyn – herunder eltjek, og lovliggørelse, og diverse elinstallationsydelser – lige fra almindeligt elarbejde til installation af solceller. Derudover kan vi også yde assistance i form af termografering, bygherrerådgivning, indeklimaanalyse, tæthedsprøvning og meget mere.