Om factum2 gråsten

om factum2 gråsten – RÅDGIVNING BYGNINGSSAGKYNDIG OG ENERGIKONSULENT

Centralt placeret i Gråsten finder du vores afdeling factum2 gråsten. Fra denne lokation dækker vi i store dele af Sønderjylland og Als.

Med en rød tråd i sin uddannelse, dels som tømrer, byggetekniker og senere som bygningskonstruktør BTH, er det med en god uddannelsesmæssig ballast, men samtidig også en lang erhvervsmæssig karriere bag sig, blandt andet gennem en årrække med selvstændig byggefirma, at Bo Laursen har etableret sig som selvstændig med factum2 gråsten. Gennem sin karriere har Bo Laursen formået at opsamle erfaring og ekspertise, som gør ham til en professionel sparringspartner og rådgiver med stor viden om, hvordan en tilstandsrapport og energimærkerapport skal udføres og forstås.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Ud over ovenstående udfører factum2 ligeledes køberrådgivning. Køberrådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport – f.eks. muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v. Omdrejningspunktet i enhver opgave er, som i hele factum2, professionel rådgivning og kvalitet. Dette sikres blandt andet gennem efteruddannelse og erfaringsudveksling.

Gennem factum2 gråsten vil du opleve en personlig indgang i alle opgaver, hvilket gør, at kunderne får en tilpasset rådgivning, som er fleksibel og målrettet den enkelte kundes behov.

Du finder os her

factum2 gråsten
v/ Bo Laursen
Emmas Have 9
6300 Gråsten
Tlf.: 4020 2553
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 40777059

Velkommen til factum2 gråsten – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 4020 2553
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00