Om factum2 herning

Om factum2 herning – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Centralt placeret i det midtjyske finder du vores afdeling factum2 herning. Fra denne placering dækker vi et bredt bælte/område fra Silkeborg til vesterhavet.

Indehaver Thorsten Rasmussen er uddannet bygningskonstruktør BTH og har efter en del år som projektleder indenfor forskellige områder i byggebranchen oparbejdet en solid erfaring og stor ekspertise. Siden 2012 har Thorsten Rasmussen fungeret som beskikket byggesagkyndig og energikonsulent til energimærker. Gennem sin karriere har Thorsten Rasmussen formået at opsamle erfaring og ekspertise, som gør ham til en professionel sparringspartner og rådgiver med stor viden om, hvordan en tilstandsrapport og energimærkerapport skal udføres og forstås.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Ud over ovenstående udfører factum2 ligeledes køberrådgivning. Køberrådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport – f.eks. muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v. Omdrejningspunktet i enhver opgave er, som i hele factum2, professionel rådgivning og høj kvalitet. Dette sikres blandt andet gennem efteruddannelse, erfaringsudveksling og fælles ISO-certificering.

Gennem factum2 herning vil du opleve en personlig tilgang i alle opgaver, hvilket gør, at kunderne får en tilpasset rådgivning, som er fleksibel og målrettet den enkelte kundes behov.

Du finder os her

factum2 herning ApS
Snejbjergvej 5B, Studsgaard
7400 Herning
Tlf.: 26497026
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 38482955

Velkommen til factum2 horsens – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 26497026
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00