Om factum2 hillerød

Om factum2 hillerød – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Centralt beliggende i Nordsjælland ligger factum2 hillerød. Fra denne lokale forankring dækker vi store dele af det nordsjællandske område med udførelse af tilstandsrapporter og energimærkning.

Indehaver Martin Prip Kruse er uddannet ingeniør og har gennem årene opnået solid faglig erfaring som bygge- og projektleder – bl.a. inden for entreprise, projekterende og renovering. Siden 2007 har Martin Prip Kruse været beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent. Således har Martin stor erfaring og ekspertise inden for udarbejdelse af tilstandsrapport og energimærkning.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Hos factum2 hillerød er omdrejningspunktet for alle opgaver personlig kontakt, kompetent rådgivning og høj kvalitet. Samtidig har vi konstant fokus på at levere rapporter på et højt fagligt niveau og i et kundevenligt og letforståeligt sprog. Den høje kvalitet sikrer vi via en fælles ISO-certificering, løbende efteruddannelse og erfaringsudveksling med andre bygningskonsulenter i factum2.

Med valget af factum2 hillerød er du sikret en fagligt kompetent bygningssagkyndig og energikonsulent fra dit lokalområde.

Du finder os her

factum2 hillerød ApS
Fyrrebakken 32
3400 Hillerød
Tlf.: 7070 7107
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 34618380

Velkommen til factum2 hillerød – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 7070 7107
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00