Om factum2 horsens v

Om factum2 horsens v – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Du finder din lokale afdeling i centrum af Horsens Vi dækker dele af Midt- og Sydjylland. Vi løser primært opgaver i Horsens området og omkring Horsens, Skanderborg, Hedensted, Vejle og Brande, med løser også opgaver, for vores lokale kunder, i hele Danmark.

Factum2 horsens v drives af Jan Svale Sørensen som har været energikonsulent siden ordningens start i 2006 og siden beskikket bygningssagkyndig i 2010. I 2006 indgik han i et samarbejde med Byggesagkyndig og energikonsulent Leif Biza og Hans Kristiansen. Dette samarbejde blev til starten på factum2 horsens. Leif Biza gået på pension i 2016 og i dag driver Jan Svale og Hans Kristiansen hvert deres firma Factum2 Horsens v ApS og Factum2 Horsens c ApS fra den samme adresse.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Vi har løbende udviklet vores kompetencer inden for bl.a. energimærkning, blowerdoor test og termografering. Endvidere er områder inden for energimærkning af store ejendomme en del af vores kompetencer.

Vores mål hos factum2 horsens v er, at tilbyde en kompetent, seriøs og personlig rådgivning, som er fleksibel og altid med kunden i centrum. Som den øvrige del af factum2-kæden har også factum2 horsens v kvalitet, personlig kontakt og rådgivning som omdrejningspunkt i alle opgaver. Dette sikres blandt andet ved løbende efteruddannelse og erfaringsudveksling med kollegaer.

Du finder os her

factum2 horsens v
v/ Jan Svale Sørensen
Allégade 1 F, st
8700 Horsens
Tlf.: 7625 0851
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 30542223

Velkommen til factum2 horsens v – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 7625 0851
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00