Om factum2 køge

Om factum2 køge  – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

factum2 køge er centralt placeret i området Køge, Ølby – tæt ved havnen og motorvej i øst-, vest- og sydgående retning. Fra denne centrale placering dækkes området omkring Køge og Sydsjælland.
Lars Bo Christensen, som er indehaver af factum2 køge, har udarbejdet tilstandsrapporter og energimærkninger siden 2010. Tidligere har Lars Bo Christensen været beskæftiget med nybyggeri og renoveringer i entreprenør- og rådgiverbranchen.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Kendetegnet ved factum2 køge er deres disciplinerede arbejdsstruktur. Herudover vægtes ord som grundighed og effektivitet indenfor løsning af arbejdsopgaver. Vores arbejde leveres altid inden for den fastsatte tidsramme og i en høj kvalitet. Denne kvalitet sikres både igennem vores overordnede ISO-certificering samt ved løbende efteruddannelse, sparring og erfaringsudveksling på tværs af koncernen.

Du er altid sikret en personlig kontakt og rådgivning hos factum2 køge. Vi stræber altid efter at levere rapporter i et let forståeligt og anvendeligt sprog og i en høj kvalitet.

Du finder os her

factum2 køge
Gammel Lyngvej 2
4600 Køge
Tlf.: 2027 9030
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 32591035

Velkommen til factum2 køge – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 2027 9030
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00