Om factum2 kolding

Om factum2 kolding – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Centralt placeret i Kolding finder du vores afdeling factum2 kolding. Fra denne lokation dækker vi  i dag et stort geografisk område fra Kolding i øst over bl.a. Vejen, Vamdrup og Bramming til Esbjerg i vest.

Med en rød tråd i sin uddannelse, dels som tømrer og byggetekniker og senere som bygningskonstruktør BTH, er det med en god uddannelsesmæssig ballast, men samtidig også en lang erhvervsmæssig karriere bag sig, at Henrik Lundgaard har etableret sig som selvstændig med factum2 kolding. Gennem sin karriere har Henrik Lundgaard formået at opsamle erfaring og ekspertise, som gør ham til en professionel sparringspartner og rådgiver med stor viden om, hvordan en tilstandsrapport og energimærkerapport skal udføres og forstås.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Ud over ovenstående udfører factum2 ligeledes køberrådgivning. Køberrådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport – f.eks. muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v. Omdrejningspunktet i enhver opgave er, som i hele factum2, professionel rådgivning og kvalitet. Dette sikres blandt andet gennem efteruddannelse og erfaringsudveksling.

Gennem factum2 kolding vil du opleve en personlig indgang i alle opgaver, hvilket gør, at kunderne får en tilpasset rådgivning, som er fleksibel og målrettet den enkelte kundes behov.

Du finder os her

factum2 kolding ApS
Esbjergvej 84
6000 Kolding
Tlf.: 7456 0486
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 31786606

Velkommen til factum2 kolding – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 7456 0486
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00