Om factum2 lejre

Om factum2 lejre – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Factum2 Lejre v. Janus Tøttrup er centralt beliggende på Sjælland, og dækker dermed et stort geografisk område.

Indehaver Janus Tøttrup er uddannet bygningskonstruktør, beskikket bygningssagskyndig, energikonsulent, og har desuden gennemført en række specialistkurser, så han også har opdaterede kompetencer indenfor blandt andet tilstandsvurdering, projektledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Factum2 Lejre v. Janus Tøttrup har herudover specialistviden indenfor både nye og historiske byggemetoder og -materialer, og har desuden indgående kendskab til undersøgelsesmetoder for klarlægning af skadesårsag og -omfang.

Disse kompetencer er med til at sikre detaljerede og præcise tilstandsvurderinger.

Foruden tilstandsvurdering har Janus Tøttrup tidligere i karrieren forestået bygherrerådgivning, projektledelse, fagtilsyn og byggestyring indenfor både private og offentlige bygge- og anlægsarbejder.

Ydelser:

Factum2 Lejre v. Janus Tøttrup er en seriøs og professionel samarbejdspartner med en stærk lokal forankring.

Opgaverne løses med fokus på kvalitet, rådgivning i øjenhøjde og et højt fagligt niveau som sikrer kunderne det bedste overblik og beslutningsgrundlag.

Kendetegnet for factum2 Lejre v. Janus Tøttrup er seriøs og personlig rådgivning med fokus på kunden og dennes ønsker og behov. Målet er at levere rådgivning og rapporter hurtigt og effektivt i en høj kvalitet. Denne kvalitet sikres ikke kun gennem den overordnede ISO-certificering, men ligeledes igennem efteruddannelse samt erfaringsudveksling på tværs af factum2-koncernen.

Med factum2 Lejre v. Janus Tøttrup er du sikret faglig, kompetent og handlingsorienteret lokal byggerådgivning i øjenhøjde, hvor dialogen med kunden er i fokus.

Du finder os her

factum2 lejreApS
Højbyvej 54
4320 Lejre
Tlf.: 2215 7134
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 40273247

Velkommen til factum2 lejre – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 2215 7134
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00