Om factum2 ribe – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Placeret i Ribe finder du vores afdeling factum2 ribe.

Fra denne lokation dækker vi i dag et stort geografisk område, fra Varde Kommune i nord, Tønder Kommune i syd, Vejen Kommune i øst og til Esbjerg Kommune i vest.

Med en rød tråd i sin uddannelse, tømrer og byggetekniker, senere som bygningskonstruktør BTH, er det med en god uddannelsesmæssig ballast, men samtidig også en lang, erhvervsmæssig karriere bag sig, ved førende arkitektfirmaer i Kolding, Haderslev og Varde, at Mikael Roskjær har etableret sig som selvstændig med factum2 ribe.

Siden 2007 har Mikael Roskjær været beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent, og derfor leverer factum2 ribe altid tilstandsrapporter og energimærker med fokus på høj faglighed og kvalitet.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Ud over ovenstående udfører factum2 ligeledes køberrådgivning. Køberrådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport – f.eks. muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v. Omdrejningspunktet i enhver opgave er, som i hele factum2, professionel rådgivning og kvalitet. Dette sikres blandt andet gennem efteruddannelse og erfaringsudveksling.

Gennem factum2 ribe vil du opleve en personlig indgang i alle opgaver, hvilket gør, at kunderne får en tilpasset rådgivning, som er fleksibel og målrettet den enkelte kundes behov.

Du finder os her

factum2 ribe ApS
Tved Gammelvej 7
6760 Ribe
Tlf.: 3069 9977
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 33674638

Velkommen til factum2 ribe – vi gør forskellen

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 16:00

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 16:00

Kontakt form