Om factum2 rønde

Om factum2 rønde – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

factum2 rønde dækker med sin centrale placering i Rønde hele Djursland. Med fast forankring i det østjyske har factum2 rønde et indgående lokalkendskab og løser opgaver for både private såvel som erhverv.

Indehaver Niels Møller er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus i 1988 og har gennem årene opnået solid faglig viden og erfaring fra en lang række byggeprojekter og fra egen arkitektvirksomhed. Siden 2000 har Niels Møller været beskikket som bygningssagkyndig og som energikonsulent til energimærkning. Dermed har han stor erfaring og ekspertise inden for udarbejdelse af tilstandsrapport og energimærkning.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Hos factum2 rønde er udgangspunktet for alle opgaver personlig kontakt, kompetent rådgivning og høj kvalitet, og vi har konstant fokus på at levere rapporter af højeste kvalitet og i et letforståeligt sprog. Den høje kvalitet sikrer vi via en fælles ISO-certificering, som medfører, at vi har helt præcise forretningsgange for at udføre den enkelte opgave. Derudover lægger vi stor vægt på efteruddannelse og erfaringsudveksling med andre bygningskonsulenter og specialister i factum2.

Kontakt factum2 rønde for kompetent, faglig rådgivning, der er fleksibelt tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Du finder os her

factum2 rønde ApS
Strandgårdsvej 8
8410 Rønde
Tlf.: 8622 8602
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 33961383

Velkommen til factum2 rønde – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 8622 8602
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00