Om factum2 silkeborg

Om factum2 Silkeborg  – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

factum2 silkeborg blev i januar 2012 en selvstændig filial og dækker således primært i dag området omkring Silkeborg og det midtjyske.

Mads Hoffbeck er indehaver af afdelingen og har igennem sit store lokale kendskab et stort netværk i det midt- og østjyske område. Mads kommer fra og er opvokset i området omkring Silkeborg, hvilket sikrer factum2 silkeborg en stærk forankring og et solidt fundament.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Vi har løbende udviklet kompetencer inden for bl.a. tæthedsprøvning, termografering, indeklimaanalyse, fugt- og skimmelsvampeundersøgelser, bygherrerådgivning, 1 og 5 års eftersyn, afleveringsforretninger samt ekstern rådgivning – herunder specialer i erhvervsejendommes drift og vedligehold samt store anlægstyper. Samtidig er energimærkning af store ejendomme blevet vores speciale, da vi har erfarne og kompetente konsulenter tilknyttet, som er godkendte på dette område.

Vores mål er altid at tilbyde en seriøs og personlig rådgivning, som er fleksibel og med kunden i centrum. Til det formål har factum2 silkeborg, ud over den mangeårige erfaring og ekspertise, et administrativt team, som professionelt holder alle ender samlet og sørger for, at opgaverne bliver koordineret og ikke mindst afleveret til den aftalte tid.

factum2 silkeborg er din garanti for en personlig kontakt og rådgivning, med fokus på anvendelighed, kvalitet og fleksibilitet.

Du finder os her

factum2 silkeborg P/S
Frichsvej 36
8600 Silkeborg
Tlf.: 8682 7666
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 34084882

Velkommen til factum2 silkeborg – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 8682 7666
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00