Om factum2 skanderborg

Om factum2 skanderborg – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

I det østjyske udviser vores afdeling, factum2 skanderborg, en god fast forankring med et indgående lokalkendskab. Således dækker factum2 skanderborg et centralt område i mellem Horsens og Aarhus.

Indehaver Mads Mikael Nielsen er uddannet bygningsingeniør fra Århus Teknikum og har gennem årene opnået solid farlig erfaring fra en lang række projekteringsopgaver inden for både bolig- og erhvervsbyggeri. Siden 2007 har Mads Mikael været beskikket som bygningssagkyndig og som energikonsulent til energimærkning af én- og flerfamiliehuse. Med stor erfaring og ekspertise udarbejder Mads Mikael tilstandsrapporter og energimærker af højeste kvalitet.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Hos factum2 skanderborg har vi fokus på at levere rapporter af højeste kvalitet, men samtidig også rapporter, der er skrevet i et letforståeligt sprog. Vores fælles ISO-certificering medfører, at vi har helt præcise forretningsgange for at udføre den enkelte opgave – og det sikrer kvaliteten i vores arbejde. Derudover lægger vi stor vægt på efteruddannelse og erfaringsudveksling med andre bygningskonsulenter og specialister i factum2.

Kontakt factum2 skanderborg for kompetent, faglig rådgivning, der er fleksibelt tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Du finder os her

factum2 skanderborg ApS
Træbuen 13
8670 Låsby
Tlf.: 6130 8136
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 33863721

Velkommen til factum2 skanderborg – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 6130 8136
Mail:
[email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00