Om factum2 tyrsted

Om factum2 tyrsted – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Fra vores kontor placeret i Horsens dækker vi store dele af Midt- og Østjylland. Vi løser primært opgaver i områderne omkring Horsens, Hedensted og Vejle.

Indehaver Thomas Löwenstein er uddannet tømrer, byggetekniker samt bygningskonstruktør VIA og har gennem mere end 20 år opnået solid faglig erfaring indenfor rådgivning, projektstyring og projektering. Siden 2007 har Thomas Löwenstein været beskikket bygningssagkyndig, hvor han har opbygget  stor erfaring og ekspertise inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter. factum2 tyrsteds mål er, som den øvrige del af kæden, at yde en kompetent rådgivning af høj kvalitet, der leverer tilstandsrapporter og energimærkning i et kundevenligt og letforståeligt sprog til den aftalte tid.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Hos factum2 tyrsted har vi fokus på at levere rapporter af højeste kvalitet, men samtidig også rapporter, der er skrevet i et letforståeligt sprog. Vores fælles ISO-certificering medfører, at vi har helt præcise forretningsgange for at udføre den enkelte opgave, og det sikrer kvaliteten i vores arbejde. Derudover lægger vi stor vægt på efteruddannelse og erfaringsudveksling.

Du finder os her

factum2 tyrsted ApS
Skovbrynet 15
8700 Horsens
Tlf.: 9125 9550
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 38427539

Velkommen til factum2 tyrsted – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Ring til os på:  +45 9125 9550 

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00