Om factum2 vejle

Om factum2 vejle – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Placeret lige mellem Vejle centrum og Mølholm finder du vores afdeling factum2 Vejle. Fra denne lokation dækker vi i dag et stort geografisk område fra Vejle.

Med et svendebrev som håndværker og senere videreuddannelse til bygningskonstruktør BTH, er det med en god uddannelsesmæssig baggrund, men samtidig også målrettet erhvervsmæssig karrierer inden for Byggeledelse, Bygningsskade og Bygningstaksator, at Morten Bering har etableret sig som selvstændig med factum2 Vejle. Gennem sin karriere har Morten Bering formået at opsamle erfaring og ekspertise, som gør ham til en professionel sparringspartner og rådgiver med stor viden om, hvordan en tilstandsrapport og energimærkerapport skal udføres og forstås.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Vores mål hos factum2 vejle er, at tilbyde en god, faglig og personlig rådgivning, som tager udgangspunkt i kundens behov. Som den øvrige del af factum2-kæden har også factum2 vejle kvalitet, personlig kontakt og rådgivning som omdrejningspunkt i alle opgaver. Dette sikres blandt andet ved løbende efteruddannelse og erfaringsudveksling med kollegaer.

Du finder os her

factum2 vejle ApS
Banevang 18
7100 Vejle
Tlf.: 42150362
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 40274634

Velkommen til factum2 vejle – vi gør forskellen

Kontakt form

 

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 42150362
Mail: [email protected]

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 15:00