Om factum2 viborg  – Rådgivning bygningssagkyndig og energikonsulent

Du finder vores factum2 viborg i byens centrum. Herfra dækker vi i dag et stort geografisk område, lige fra Herning og Ikast mod syd, til Hobro, Farsø og Aars mod nord.

Med en rød tråd gennem uddannelse og erhvervserfaring har Ole Jeppesen etableret sig som selvstændig med factum2 viborg. Ole er uddannet snedker, byggetekniker samt bygningskonstruktør BTH og har efter nogle års erfaring indenfor branchen også uddannet sig som beskikket byggesagkyndig og energivejleder. Gennem sin mangeårige karriere som tømrer, bygningskonstruktør og projektleder indenfor forskellige grene af byggebranchen, har Ole formået at opsamle bred erfaring og stor ekspertise, der gør ham til en professionel sparringspartner og rådgiver. factum2 viborgs mål er, som den øvrige del af kæden, at yde en kompetent rådgivning af høj kvalitet, der leverer tilstandsrapporter og energimærkning i et kundevenligt og letforståeligt sprog til den aftalte tid.

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Ud over ovenstående udfører factum2 ligeledes køberrådgivning. Køberrådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport – f.eks. muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v. Omdrejningspunktet i enhver opgave er, som i hele factum2, professionel rådgivning og kvalitet. Dette sikres blandt andet gennem efteruddannelse og erfaringsudveksling.

Gennem factum2 viborg vil du opleve en personlig tilgang i alle opgaver, hvilket gør, at kunderne får en tilpasset rådgivning, som er fleksibel og målrettet den enkelte kundes behov.

Du finder os her

factum2 viborg ApS
Saturnvej 32
8800 Viborg
Tlf.: 2761 9900
Mail: [email protected]

CVR-nr.: 37996114

Velkommen til factum2 viborg – vi gør forskellen

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 16:00

Kontakt info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

Telefontid

Mandag – torsdag:
Fredag:
09:30 – 16:00
09:30 – 16:00

Kontakt form