Hvis dit hus skal sælges, er der mange ting, du skal holde styr på. Ud over selv at skulle finde en ny bolig skal du have ordnet et masse deltajer i forbindelse med salg af din egen bolig. Du skal bl.a. have udarbejdet tilstandsrapport, energimærkning og elinstallationsrapport – og her skal vi hjælpe dig. Læs mere om de forskellige rapporter nedenfor og bestil et tilbud fra factum2.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er en vurdering af din boligs synlige skader, nærliggende risiko for skader og tegn på skader. Dermed sikrer tilstandsrapporten, at både du og køber ved, hvad I skriver under på. En tilstandsrapport er obligatorisk, hvis du ønsker at frigøre dig for dit 10-årige mangelansvar, når du skal sælge dit hus. Læs mere omkring tilstandsrapporter her!

Elinstallationsrapport

Som det er tilfældet med tilstandsrapporten, er elinstallationsrapporten obligatorisk, hvis du som sælger skal frigøre dig for dit 10-årige mangelansvar. Selve elinstallationsrapporten afdækker elinstallationernes funktionsdygtighed – både praktisk og sikkerhedsmæssigt – og har en gyldighed på 1 år fra indberettelsesdatoen. Læs mere omkring eltjek her!

Energimærkning

Energimærkningen synliggør over for køber, hvor dyr din bolig vil være i varme og el. Det er lovpligtigt, at du får energimærket din bolig i forbindelse med salg. Og det er dit ansvar som sælger, at det sker, inden du sætter boligen til salg. Læs mere omkring energimærkninger her!

Bestil tilbud

Med en tilstandsrapport, energimærkning og elinstallationsrapport fra factum2 er du sikret det komplette huseftersyn fra én leverandør. Det er både nemt og bekvemt og er din garanti for et professionelt og kompetent husefter. Du kan bestille et tilbud fra factum2.dk eller kontakte din lokale afdeling direkte.