Indeklimaanalyse

Offentlig En af forudsætningerne for, at man kan yde en god arbejdsindsats på jobbet, er, at indeklimaet er godt.

Tæthedsprøvning

Offentlig Der er mange steder i en bygning, hvor luften kan slippe ind og ud. Derfor er det vigtigt, at alt nybyggeri tæthedsprøvesinden ibrugtagning.

Energimærkning

Offentlig Det er lovpligtigt at energimærke ejendomme, huse og boliger der sælges, udlejes eller overdrages.

Termografering

Offentlig Termografering kan ved hjælp af et infrarødt kamera registrere temperaturforskelle.

Bygherrerådgivning

OffentligDet kræver en rigtig stor arbejdsindsats og et rigtig stort overblik at være bygherre.

Byggeteknisk rådgivning

Offentlig På baggrund af en bygningsgennemgang kan vi i en byggeteknisk rapport udarbejde en tilstandsbeskrivelse af de respektive bygninger.

Energimærkning er lovpligtigt og relevant både i forbindelse med salg, udlejning og ved anden form for overdragelse. Vi sender en beskikket energikonsulent, som er ekspert i energi og godkendt af Energistyrelsen til at gennemføre energimærkningen.

For ejendomme, der ikke er omfattet af Lov om forbrugerbeskyttelse, kan vi gennem byggeteknisk rådgivning udarbejde en byggeteknisk rapport. Vores ekspertise og mange års erfaring sikrer dig en professionel og kompetent rådgivning.

factum2 kan også bistå i forbindelse med nyopførelser af byggeri og ejendomme. Vi kan tilbyde bygherrerådgivning, hvor vi kan være med fra idéoplæg og programmering, gennem hele planlægnings- og projekteringsperioden og lige til udførelsesperioden og derefter også hjælpe i forbindelse med afleveringsforretning og 1-års eftersyn og tæthedsprøvning.

Derudover tilbyder vi også til det offentlige marked termografering og indeklimaanalyser.