Ledninger med åben ender
Om factum2 el & teknik

factum2 el & teknik er en landsdækkende elinstallationsvirksomhed. Vi lægger vægt på styrken ved at være landsdækkende, samtidig med at alle vores elektrikere er lokalt forankrede. factum2 el & teknik er derfor repræsenterede over hele Danmark.

Det er kendetegnende for factum2 el & teknik, at vi udfører eltjek (også kendt som eleftersyn eller elinstallationsrapport) og elinstallation af høj kvalitet, og altid med kunden i fokus.  Vi dækker et bredt spektrum af kompetencer inden for el, installation og teknik og har således den nødvendige erfaring og relevante knowhow til at kunne løse de opgaver, vi bliver stillet. Læs Mere!

Logo til badge i Hvid - Grå m. pay off

el & teknik

Dine fordele

Kvalitet

Hos factum2 el & teknik er kvalitet flere dimensioner og værdier. Derfor skelne vi mellem kvalitet og kvalitetsmål, som er vores absolut bedste måde at måle kvalitet på. Målet er lige til, det skal være retvisende.

Lokal

Hos factum2 el & teknik er vi landsdækkende, med en lokal forankring, hvilket sikre dig den mest retvisende rapport. Vi kender dit lokalområde, og kan derfor tage højde for alle faktorer.

Punktlige

Hos factum2 el & teknik er det at kunne levere en retvisende rapport af høj faglig karakter ikke det eneste der stræbes efter. Vi gør en dyd i at levere til tiden!

Hvorfor vælge os

Kvalitet og kvalitetstyring

factum2 el & teknik as arbejder ud fra et kombineret KLS og ISO 9001 kvalitetsledelsessystem og er forhåndsgodkendt af Bureau Veritas til ISO 9001-certifisering på elinstallationsområdet. Virksomheden arbejder ud fra et velbeskrevet kvalitetsledelsessystem og styrer alle opgaver, dokumentation og kvalitetskontrol fra hovedsædet i Aarhus.

factum2 el & teknik as opfylder samtlige lovgivningsbestemte krav for fagområdet og er autoriseret hertil af Sikkerhedsstyrelsen samt tilmeldt Sikkerhedsstyrelsens el-eftersynsordning der indgår som en del af huseftersynsordningen.

Vores værdier

Vores 4 værdier: Professionalisme, faglighed, troværdighed og uvildighed er med til at give os en kundetilfredshed på 90 % som vil anbefale os til andre.

Vores marked/produkter

factum2 el & teknik er en landsdækkende elinstallationsvirksomhed. Vores primære marked er det danske boligmarked inden for udarbejdelse af eltjek (også kendt som eleftersyn eller elinstallationsrapport) og elinstallation af høj kvalitet.

Vi dækker et bredt spektrum af kompetencer inden for el, installation og teknik og leverer ydelser både for det private marked, erhvervsverden og det offentlige og har den nødvendige erfaring og relevante knowhow til at kunne løse de opgaver, vi bliver stillet.