Hvem er vi ?

Bygningskonstruktør som viser par en bolig
Om factum2 rådgivning

factum2 rådgivning er en af de mest dynamiske arkitekt- & ingeniørvirksomheder med specialer inden for tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk gennemgang, termografering, indeklimaanalyser og tæthedsprøvning er samlet i en landsdækkende virksomhed og under et stærkt brand. Læs Mere!

Logo til badge i Hvid - Grå m. pay off

– vi gør forskellen

Dine fordele

Kvalitet

Hos factum2 rådgivning er kvalitet flere dimensioner og værdier. Derfor skelne vi mellem kvalitet og kvalitetsmål, som er vores absolut bedste måde at måle kvalitet på. Målet er lige til, det skal være retvisende.

Lokal

Hos factum2 rådgivning er vi landsdækkende, med en lokal forankring, hvilket sikre dig den mest retvisende rapport. Vi kender dit lokalområde, og kan derfor tage højde for alle faktorer.

Punktlige

Hos factum2 rådgivning er det at kunne levere en retvisende rapport af høj faglig karakter ikke det eneste der stræbes efter. Vi gør en dyd i at levere til tiden!

Hvorfor vælge os

ISO 9001 certificeret

I factum2 rådgivning arbejder vi alle operativt med kvalitet i det daglige arbejde og søger at yde en god service og levere et godt stykke arbejde for vores kunder. Vi er DS/EN ISO 9001 certificeret, og det er vi stolte over.

Vores værdier

Vores 4 værdier: Professionalisme, faglighed, troværdighed og uvildighed er med til at give os en kundetilfredshed på 90 % som vil anbefale os til andre.

Vores marked/produkter

Vi er en af de førende leverandører til det danske boligsalgsmarked inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærkning og elinstallationsrapporter. Vores mål er at sikre, at du får korrekte og retvisende rapporter som kan anvendes til at få en ejerskifteforsikring i forbindelse med salget af din bolig. Derudover tilbyder vi en lang række andre ydelser både inden for det private, og inden for erhverv og det offentlig. Vi laver bl.a. lovliggørelser af elinstallationer, el-arbejde, tæthedsprøvninger, termograferinger, indeklimaanalyser og meget mere.