Alarmanlæg

/
/
Alarmanlæg

Alarmanlæg handler om din og din families tryghed – og om at sikre jeres værdigenstande bedst muligt. Som autoriseret elinstallatør er udgangspunktet dine konkrete oplevelser og behov i forhold til alarmer og indbrudssikring. På den måde opnår vi i fællesskab den bedste løsning, når du ønsker at beskytte din bolig eller virksomhed. Med ekspertise og erfaring inden for bl.a. tyverialarmer og brandalarmer er vi dit sikre valg.

Tyverialarm

En tyverialarm registrerer selv de mindste uregelmæssigheder og sender derefter automatisk besked til en vagtenhed. På den måde giver en tyverialarm dig stor tryghed i hverdagen i forhold til ubudne gæster. I factum2 el & teknik kan vi bl.a. levere, installere, kontrollere og servicere tyverialarmanlæg, så du opnår størst mulig sikkerhed.

Brandalarm

Ved hjælp af detektorer registrerer en brandalarm røgudvikling og varme som følge af brand. Når brandalarmen har registreret noget, sender den automatisk besked til brandvæsnet. En brandalarm er derfor med til at skabe sikkerhed – for dine kære og dine værdigenstande. I factum2 el & teknik kan vi bl.a. hjælpe dig med installation, kontrol og service af dine brandalarmer, så du kan sove trygt om natten.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til alarmanlæg generelt eller tyveri- og brandalarmer specifikt, er du altid velkommen til at kontakte din lokale elektriker.

Lav en Online bestilling

min henvendelse er vedrørende ejendommen:
ejendomstype:
EnfamiliehusFlerefamiliehusFritidshus
bestilling af:
TilstandsrapportEnergimærkningEnergimærkning – store ejendommeEnergimærkning uden bygningsgennemgangByggeteknisk rapport/køberrådgivningIndeklimaanalyseTæthedsprøvningTermograferingElinstallationsrapport (eltjek / eleftersyn)Andet - forklar i bemærkninger
yderligere oplysninger: