Elservice

/
/
Elservice

For factum2 el & teknik handler elservice om præcision, kvalitet og fleksibilitet i opgaveløsningen, og det er de nøgleord, vi måler os selv på hver dag. Med et stærkt hold af elektrikere fordelt over hele Danmark er factum2 el & teknik klar, når du har brug for os – når som helst og hvor som helst. Samtlige af vores elektrikere og elinstallatører er veluddannede og erfarne inden for deres felt. Det sikrer dig en professionel og kompetent løsning – uanset dine behov.

Elservice – forvent lidt mere

Du kan forvente samme, høje kvalitet af factum2 el & teknik, uanset hvor du bor i Danmark. Fra din første henvendelse, og indtil vi har løst opgaven, er vores målsætning at yde lidt mere, end du forventer. Med dygtige fagfolk, målrettet elservice og kompetent kundeservice er du sikret en hurtig og relevant betjening – af de rette folk, med de rette kompetencer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Elservice
  • Elinstallation ved nybyggeri
  • Elinstallation ved renovering
  • Fejlfinding og reparation af elinstallationer
  • Kontrolmåling og udskiftning af HPFI/HFI-anlæg

Serviceaftaler

Som en del af vores service inden for el & teknik tilbyder vi også serviceaftaler, som vi kan tilpasse din virksomheds behov. På den måde får du nødvendig og relevant vedligehold og optimering af dine installationer – det minimerer risikoen for driftsstop mest muligt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores elservice, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lav en Online bestilling

min henvendelse er vedrørende ejendommen:
ejendomstype:
EnfamiliehusFlerefamiliehusFritidshus
bestilling af:
TilstandsrapportEnergimærkningEnergimærkning – store ejendommeEnergimærkning uden bygningsgennemgangByggeteknisk rapport/køberrådgivningIndeklimaanalyseTæthedsprøvningTermograferingElinstallationsrapport (eltjek / eleftersyn)Andet - forklar i bemærkninger
yderligere oplysninger: