Fejlstrømsafbryder – HFI/HPFI

/
/
Fejlstrømsafbryder – HFI/HPFI

Fejlstrømsafbryderen (måske bedre kendt som HFI/HPFI-relæet) beskytter personer mod farlige fejlstrømme – bl.a. fra de elektriske apparater. Hvis din fejlstrømsafbryder ikke virker, er der således intet, der beskytter dig og din familie mod et livsfarligt elektrisk stød. Netop derfor er det også lovpligtigt, at alle elinstallationer i bolig er beskyttet med enten en HFI- eller en HPFI-afbryder.

Min fejlstrømsafbryder virker ikke

Du kan selv løbende teste, om din fejlstrømsafbryder virker, som den anbefaler vi, at du tester den mindst én gang om året. Du tester din fejlstrømsafbryder ved at trykke på prøveknappen, som er mærket med et T. Hvis strømmen ikke slår fra med dette samme, kunne det tyde på, at din fejlstrømsafbryder ikke virker.

Udskift fejlstrømsafbryder

Hvis din fejlstrømsafbryder ikke virker, bør du straks kontakte factum2 el & teknik for at få den udskiftet – for en afbryder, der virker, kan nemlig redde liv. Du må ikke selv installere en fejlstrømsafbryder. Det job skal du altid overlade til en autoriseret elinstallatør – det er din garanti for et elsikkert hjem.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til udskiftning af din fejlstrømsafbryder, er du altid velkommen til at kontakte din lokale elektriker.

Lav en Online bestilling

min henvendelse er vedrørende ejendommen:
ejendomstype:
EnfamiliehusFlerefamiliehusFritidshus
bestilling af:
TilstandsrapportEnergimærkningEnergimærkning – store ejendommeEnergimærkning uden bygningsgennemgangByggeteknisk rapport/køberrådgivningIndeklimaanalyseTæthedsprøvningTermograferingElinstallationsrapport (eltjek / eleftersyn)Andet - forklar i bemærkninger
yderligere oplysninger: