Solceller

/
/
Solceller

Med konstant øget fokus på grøn, vedvarende energi giver det god mening at anskaffe sig et solcelleanlæg. Samtidig kan det nemt vise sig at være en rigtig god investering for dig som boligejer, da du vil få gratis og miljøvenlig elektricitet i dit hjem. Med et solcelleanlæg vil du kunne producere din egen energi. På den måde bliver du selvforsynende og dermed økonomisk uafhængig af stigende elpriser. At investere i et solcelleanlæg er derfor noget af det bedste, du kan gøre for din privatøkonomi, for din familie og for miljøet.

Spar penge på solceller

Med en forventet levetid på mindst 30 år og med en tilbagebetalingstid på typisk 10-14 år vil et solcelleanlæg kunne give dig gratis elektricitet i mindst 15 år. Prøv også KMPG’s solcelleberegner og bliv klogere på, hvad du kan spare, hvis du anskaffer dig et solcelleanlæg.

Solcelleberegner

Installation og tilslutning

Som autoriseret elinstallatør kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Installation af dit solcelleanlæg
  • Tilslutning af dit solcelleanlæg

Og i fællesskab med vores søstervirksomhed factum2 rådgivning kan vi vejlede og rådgive dig om energioptimering og energibesparelse – både i forhold til solcelleanlæg, men også generelt. Vores kompetente og erfarne fagfolk er med hele vejen, når du skal anskaffe dig et solcelleanlæg – det er din garanti for kvalitet og service.

Beskatning

Der gælder en række betingelser for, om dit solcelleanlæg er omfattet af de særlige regler for beskatning af vedvarende energianlæg. Du gør derfor klogt i på forhånd at sætte dig ind i regler vedr. beskatning og fradrag for udgifter.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til solceller, installation og tilslutning, er du altid velkommen til at kontakte din lokale elektriker.

Lav en Online bestilling

min henvendelse er vedrørende ejendommen:
ejendomstype:
EnfamiliehusFlerefamiliehusFritidshus
bestilling af:
TilstandsrapportEnergimærkningEnergimærkning – store ejendommeEnergimærkning uden bygningsgennemgangByggeteknisk rapport/køberrådgivningIndeklimaanalyseTæthedsprøvningTermograferingElinstallationsrapport (eltjek / eleftersyn)Andet - forklar i bemærkninger
yderligere oplysninger: